Barion Pixel

Kő-völgy Tanösvényavató – Kács, Cserépváralja

2016. április 30-án Kő-völgy tanösvényavató akadályversenyt rendezünk.

Ha még nem ismered a Dél-Bükk ezen részét, akkor itt az ideje, hogy megismerd! Felfedezheted Kács határában a Kőhodályt, tovább haladva a Dobi rétet, a Kő völgyet, Cserépváraljához közelítve pedig a Török rétet!

Választható távok:

  • Kácsi Kör: Kács – Dobi rét– Kács – táv: 9km, szintidő: 3,5 óra
  • Teljes kör: Kács – Cserépváralja – Kács – táv: 19,5 km, szintidő: 8 óra

Rajt és cél helyszíne: Kács focipálya
Nevezési feltételek:

  • Részvétel: 5 fős csapatok, egy felnőtt vezetésével
  • Indulás: 9:00 (aki a teljes körön szeretne menni, annak az indulás 8:00 óra!!)

Észak-Magyarországon egyedülálló módon a Kővölgy tanösvényhez mobilapplikáció is készült (IOS és android). Töltsd le a mobil applikációt és válaszolj a feltett kérdésekre!

A túra után a kirándulókat egy tál meleg étellel és frissítővel várjuk Kácson, a focipályán. Az étkezési lehetőséget csak a regisztráltak számára tudjuk biztosítani a főzési kapacitások előzetes tervezése miatt.

 

Díjazás:

  • Minden túrát teljesítő résztvevő oklevelet és kitűzőt kap. A távot teljesítő legfiatalabb és legidősebb induló külön díjazásban részesül! A távokat leggyorsabban teljesítő csapat elnyeri a Bükki Magvetők vándor kupáját!

Megközelítés: 3-as számú főúton Miskolc – Bükkábrány – Kács (Igény esetén az előre regisztrált túrázókat Miskolcról ingyenes külön busszal szállítjuk a helyszínre.) A túrára előzetes regisztráció szükséges a következő e-mail címen: bukk900.egyesulet@gmail.com!

Előzetes regisztráció határideje: 2016. április 15. A beérkezett regisztrációkat visszaigazoljuk.

 

0
KOSÁR
  • No products in the cart.