Barion Pixel

Szülőakadémia a Földes Ferenc Gimnáziumban. Előadó: Tari Annamária

2018. szeptember 18.

Tari Annamária pszichoterapeuta, pszichoanalitikus volt a Szülőakadémia előadója hétfőn a Földes Ferenc Gimnáziumban. A digitális világ hatása a kamaszok személyiségfejlődésére, a kamaszkor nevelési kihívásai, családok a digitális korban – izgalmas és aktuális témájáról hallhattunk remek, tartalmas előadást. Számtalan elgondolkodtató és megfogadni való gondolat közül egyet emelnénk ki: „Az (offline) élet szép, de meg kell mutatnunk a gyermekeinknek!”

2020. január 30.

Tari Annamáriát örömmel üdvözöltük újra körünkben, „Szülőnek lenni a XXI. században – kamaszkortól indulnak a konfliktusok” címmel tartott ismét remek előadást. Nagyon sok megfogadásra, elfogadásra érdemes gondolatot osztott meg a hallgatósággal, akik zsúfolásig megtöltötték az iskola nagytermét.

Meg kell tanítani a kamasz gyerekünket arra, hogy léteznek konfliktusok, hogy tudjon bocsánatot kérni és számítson arra, hogy néha újra kell kezdeni. A szülő tanulja meg támogatni a gyerekét kudarc esetén is. Abban a családban lesz nagyobb eséllyel boldog egy gyerek, ahol a család kulturális normájában a sport, a nyomtatott könyv olvasása és a komolyzene hallgatása jelen van. 

0
KOSÁR
  • No products in the cart.