Barion Pixel

Anyajegy c. előadás: Markó-Valkentyik Anna bábművésszel

2019. március 28. 

Hordom a terhem, almafa ősszel, itt van az óra, fürdöm a fényben,/ég fele nyúlok, föld fele hajlok, tudom a titkot, áldás, áldás,/beteljesítem, amiért lettem, ez a teljesség, ez a perc – mégis:/nehéz vagyok már, szülni vágyom.” A női létről, a szülésről, az anyaságról, a csodáról és a kínról, a fáradtságról, a nevelésről – főleg arról, ahogyan a gyerek nevel minket  :), a türelmességről és a türelmetlenségről, de mindenképpen a szeretetről, és még annyi minden másról szólt az a különleges monodráma, melyet Markó-Valentyik Anna bábszínész előadásában és rendezésében láthattunk ma a Földes Ferenc Gimnáziumban. Az Anyajegy című mű szövegét Szabó T. Anna írta. Markó-Valentyik Anna előadásában, hangjában, mozdulataiban, mimikájában finom harmóniává vált mind a nő, mind a feleség, a férj, mind az anya, mind a cseperedő gyermek megannyi, sokunk számára ismerős érzése, gondolata. Az előadás a Jövőműhely a családokért pályázat szervezésében érkezett iskolánkba. Köszönjük! /

Bódi Bernadett BL győztes kézilabdázó 

2019. június 3. 

Különleges vendége is volt a Családi sportnap díjátadónak, Bódi Bernadett négyszeres BL győztes, válogatott kézilabdázó, aki az eredményhirdetés után beszélgetésre is vállalkozott. A beszélgetés moderátora dr. Iglódi Endre, a Magyar Kézilabda Szövetség Emlék Albizottságának elnöke volt. Ezt követően pedig remek hangulatú bemutató edzésre került sor.

Tari Annamária #pszichoterapeuta, #pszichianalitikus

2020. január 30. 

Vendégünk volt a mai napon Tari Annamária klinikai szakpszichológus is, aki a diákoknak „De nekem hogyan lesz párkapcsolatom”címmel tartott remek előadást.

0
KOSÁR
  • No products in the cart.